Huis bouwen voor 250.000 euro

Logo Goedhuis

Een huis bouwen voor 250.000 euro. Het lijkt anno nu onmogelijk. De prijzen voor materialen zijn in enkele jaren tijd omhoog geschoten, maar ook is er zoveel werk dat bouwvakkers hoge tarieven rekenen. Tóch is het mogelijk om een vrijstaand huis te laten bouwen voor een scherpe prijs. Hoe dat kan, dát leggen we je uit.

Als je een huis wil bouwen voor 250.000 euro, dan moet je bepaalde concessies doen. Zo is een bedrag van 250.000 euro haalbaar als je kiest voor een cataloguswoning. Een cataloguswoning is een woning die vaker wordt gebouwd. Het voordeel hiervan is dat bepaalde eenmalige kosten, zoals de kosten voor een architect of bouwkundig tekenaar, gedeeld worden (en dus lager zijn). Ook is het zo dat een cataloguswoning voor een aannemer geen verrassingen kent. De bouw is daarom efficiënter en daarom vallen de kosten lager uit.

Geen verborgen kosten: één all-in prijs!

Bij Goedhuis bieden we complete woningen aan onder de 250.000 euro. Het is een all-in prijs. Dat wil zeggen: er komt geen meerwerk bij. De woningen worden sleutelklaar opgeleverd, of indien gewenst casco. Je betaalt alleen nog voor de inrichting, zoals meubels, een keuken en de vloeren. Dit betekent dat wij anders werken dan andere aannemers. De meeste aannemers rekenen namelijk constructieberekeningen, sonderingen, funderingsadvies, vergunningsaanvraag en bouwbesluitberekeningen door. Wij niet! Alles is inbegrepen in de weergegeven prijs.

Complete woning vanaf € 226.900

De goedkoopste woning van Goedhuis is het type Alblas met een prijs van € 226.900 euro. Je krijgt daarvoor een woning met een inhoud van 350 m³ en 97 m² woonoppervlak. In totaal heeft de Alblas drie slaapkamers. De Alblas is ook verkrijgbaar in een luxe uitvoering met rieten kap. Deze sfeervolle woning kost € 281.220 euro. Liever iets meer ruimte? Kies dan voor Waal voor € 301.670  met 150 m² woonoppervlak en 510 m³ aan inhoud. De IJssel voor een prijs van € 299.900 heeft drie kamers en 153 m² woonoppervlak. Of terwijl, er is genoeg te kiezen en voor iedereen wat wils. Een huis bouwen voor 250.000 euro moet voor iedereen mogelijk zijn, vinden we bij Goedhuis.

Ruim en energiezuinig wonen

Een huis bouwen voor 250.000 is niet alleen leuk wat betreft de kosten. Deze woningen bieden namelijk ook nog eens meer woonoppervlak en inhoud. De wanden van een Goedhuis woning zijn extra slank en van speciaal materiaal gemaakt. Hierdoor heeft een woning per kuub meer woonoppervlak. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Jouw toekomstige huis is dus niet alleen groter door de flinterdunne, sterke wanden, maar ook nog eens energiezuinig en comfortabel. Wist je dat je een Goedhuis woning wel 30% tot 50% beter geïsoleerd is dan de bouwregelgeving minimaal vereist? Check onze voordelen of start direct met het configureren van een van onze populaire modellen.

Dit zijn de populairste Goedhuizen

Filters

Stel jouw droomwoning samen

Uniek aan Goedhuis is dat je jouw woning helemaal naar wens kan aanpassen. Wil je liever zwarte stenen in plaats van rode bakstenen? Of wil je een aanbouw, zodat je een slaapkamer en badkamer op de begane grond kan realiseren? Of misschien wel twee dakkapellen extra? Geen enkel probleem. Gebruik onze configurator en stel zelf je huis samen! De prijs wordt realtime aangepast, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Wel zo prettig! Liever eerst contact voor vrijblijvend advies? Bel of mail ons dan. Onze adviseurs kijken graag met je mee.