Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

A++++: projecten door Goedhuis

Logo Goedhuis

Sinds 2020 worden er alleen nog maar A++++ projecten opgeleverd, als het gaat om nieuwbouwwoningen. Zo ook door Goedhuis. Wij streven naar energieneutraal en leveren gasloze woningen. Welke projecten hebben we al afgerond en staan nog op de planning? Kom er achter in dit artikel.

Energieneutrale projecten Goedhuis

Goedhuis heeft al diverse projecten bewerkstelligd. Dit zijn stuk voor stuk A++++ projecten, door heel Nederland. Sinds 2020 is het verplicht om energieneutrale nieuwbouwwoningen op de leveren. Nu heeft Goedhuis daar geen problemen mee, want bij Goedhuis ligt de kracht ook echt bij het opleveren van A++++ woningen. Naast dat Goedhuis al A++++ projecten heeft opgeleverd, is het natuurlijk ook mogelijk jezelf in te schrijven voor een energieneutraal nieuwbouwproject. Dit gaat met name over vrije kavels in omgeving Zuid-Holland. Wat wij in ieder geval belangrijk vinden is: eerlijke afspraken, scherpe prijzen en vernieuwende technieken. Want wij vinden het belangrijk dat een Goedhuis voor iedereen mogelijk is!

Hier heeft Goedhuis al gebouwd

Een Goedhuis voor iedereen

Maar, hoe laten wij zien dat een Goedhuis echt voor iedereen is? Wij zorgen dat de oplevering van jouw woning in (bijvoorbeeld) onze A++++ projecten inclusief is. Dan hebben we het over de volgende werkzaamheden:

  • Werk van de architect
  • Werk van de constructeur
  • De vergunningsaanvraag
  • Aanvraag en inplannen huisaansluiting
  • De legeskosten
  • Ons advies voor en tijdens het proces

Dit geldt voor al onze woningen. Wij begrijpen dat we niet in de portemonnee van iedereen kunnen kijken. Daarom hebben we veel diversiteit in de woningen en is een Goedhuis al te koop vanaf €230.000. Neem een kijkje en ontdek de prijzen van de verschillende Goedhuis modellen. Vergeet ook niet: jouw Goedhuis is in slechts drie maanden woonklaar. Heb je vragen met betrekking tot jouw Goedhuis ontwerp? Of wil je graag hulp hierbij? Maak dan een afspraak en wij helpen je graag door dit proces heen!