Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Goedhuis in Business Class

Logo Goedhuis

Business Class is hét zakelijke actualiteitenprogramma van Nederland! Elke zondagochtend van 10:30 tot 12:00 is het te zien op RTL7. De presentator is voormalig makelaar Harry Mens. Er komen actualiteiten op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied aan bod. Kijk je ook mee?

Dit is Goedhuis

Goedhuis is de betaalbare woningbouwer van Nederland! De afgelopen jaren hebben we al vele woningen mogen bouwen voor onze opdrachtgeversDit doen we samen met zusterbedrijf Welstand Bouw. Prefab bouwen is onze specialiteit, hierdoor zijn onze woningen betaalbaar en hebben we een korte bouwtijd nodig. Al onze woningen zijn nul-op-de-meter. Onze woningen kan je zien op Goedhuis.nl, hier kan je ook jouw woningtype configureren. Je ontvangt dan direct een vrijblijvende prijsopgave. Goedhuis staat bekend om haar efficiënte bouwwijze waardoor je meestal al binnen drie maanden je sleutel ontvangt. Trouwens, afrekenen doen we pas bij oplevering dus je hebt geen dubbele woonlasten. Zie ons rekenvoorbeeld om te zien dat onze woningen elke maand voordeliger zijn ten opzichte van andere woningbouwers.(rekenvoorbeeld). We doen niet aan meerwerk en aan verrekeningen achteraf dus alles is van het begin af aan duidelijk! De genoemde voordelen zijn onze vier belangrijkste pijlers: ‘Transparant’, ‘Goed Bouwen’, ‘Lagere maandlasten’ en ‘nul-op-de-meter’. Wil je eens van gedachten wisselen met een Goedhuis medewerk(st)er? Kom dan gerust een kijkje nemen in de showroom, daar staat de koffie en een Goedhuis showwoning voor je klaar!

Een NOM-woning laten bouwen

Goedhuis staat bekend om de NOM-woningen, één van onze pijllers. Een nul-op-de-meter woning levert evenveel energie als dat de woning verbruikt. Daarom staat er eind van het jaar een nul op de energiemeter. (uiteraard afhankelijk van het energieverbruik van de bewoners, kom hiervoor langs in onze showroom) Mede door onze jarenlange bouwervaring, onze bouwmethodiek en onze uitgekiende woninginstallatie lukt ons dat! Dus zal je geen last meer hebben van de stijgende energieprijzen én zal je door de goede isolatie tevens minder geluidsoverlast ervaren! Alleen maar voordelen dus. Genoeg overtuigd? Begin dan meteen met het ontwerpen van jouw Goedhuis.

Contact

Wil jij meer weten over Goedhuis, iets vragen over één of meerdere van onze energiezuinige woningen of bespreken wat de mogelijkheden zijn bij het configureren van jouw droomhuis? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze, de mogelijkheden en onze woningen.

    Heb je al een offerte? Stel dan hier jouw vraag.