Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Gelijkvloerse woning van Goedhuis

Logo Goedhuis

De meeste mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, focussen zich op meerdere verdiepingen. Toch kan een gelijkvloerse woning een zeer goede keuze zijn. Een gelijkvloerse woning biedt meerdere voordelen. Lees snel verder om ze te ontdekken.

Voordelen van een gelijkvloerse woning

Men kiest vaak voor een gelijkvloerse woning uit praktische overweging. Diegene is dan bijvoorbeeld slecht ter been. Of de kopers zijn senioren en hebben liever één verdieping vanwege gemak. Maar het kan ook een keuze gebaseerd op vooruitdenken zijn. Is het jouw streven om een woning te kopen waar je nooit meer uit hoeft? Dan is een gelijkvloerse woning ook een slimme keuze. Ook is het een stuk overzichtelijker. Heb je kleintjes? Dan weet jij altijd wat ze aan het uitspoken zijn. Daarnaast kun jij (uit praktische redenen) altijd in de gelijkvloerse woning blijven. Het is namelijk toekomstbestendig. Een levensloopbestendige woning is ook nog eens energiezuiniger omdat het over het algemeen om een kleinere woning gaat. Lekker kostenbesparend dus!

Keuze gelijkvloerse woning

Goedhuis biedt ook de keuze in gelijkvloerse woningen. Met andere woorden ook wel bungalow woningen. Is onze gelijkvloerse woning Rijn wellicht iets voor jou? Deze woning heeft een woonoppervlakte van 84 m². Het is een moderne, luxe bungalow die alsnog alle gemakken van een nieuwbouwwoning heeft. Een gelijkvloerse woning, standaard gebouwd met een badkamer en twee ruime slaapkamers. Daarnaast is eventuele uitbouw ook mogelijk, denk aan een heerlijke veranda waar je het hele jaar door van kan genieten. 

Stel jouw gelijkvloerse woning zelf samen 

Bij Goedhuis maak jij je woning nog meer ‘eigen’. Uit de gelijkvloerse woningen kun je de keuze maken uit Rijn hout, Rijn steen of Rijn keimwerk. Verder kun je de woning aanvullen met opties als de gevelbekleding of de kozijn uitvoering. Wij raden aan om de configurator zelf uit te proberen om zo wat meer wegwijs in onze werkwijze te krijgen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.