Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Gasloos bouwen

Logo Goedhuis

Gasloos bouwen is de norm als het gaat om nieuwbouw. Nadat we hebben ingezien dat gasloos en dus energieneutraal helemaal niet oncomfortabel is, wil vrijwel niemand meer anders. Goedhuis heeft alleen maar gasloze woningen. Ook hebben de woningen het energielabel A++++. Lees snel verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Kenmerken van gasloos bouwen 

Het gasloos bouwen van woningen zorgt naast dat het milieuvriendelijk en energiezuinig is, ook nog eens voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Het belangrijkste kenmerk van gasloos bouwen is dat de woning voorzien wordt van gasloze warmte. Dit kan gerealiseerd worden door het gebruik van een warmtepomp. Maar, er zijn nog diverse andere manieren die gasloos bouwen ondersteunen, zoals:

  • HR+++ glas wat zorgt voor een sterke isolatie
  • Een ventilatiesysteem
  • Stroom en terugwinning door zonnepanelen
  • Andere manieren om warmte of koeling gasloos te produceren, zoals bijvoorbeeld stroom

Het een vult het ander aan en dat maakt het dus een ideale woonsituatie. Naast dat gasloos bouwen vaak in woonsituatie voorkomt, is dit natuurlijk ook mogelijk in bedrijfsgebouwen zoals bijvoorbeeld kantoorpanden. Voor nieuwere panden is dit al verplicht en bestaande gebouwen moeten in 2050 volledig aardgas vrij verwarmt worden. Door het gasloos bouwen ben je al een heel eind, maar het is ook belangrijk dat je jouw levensstijl hier op aanpast. Met andere woorden: verantwoord leven. Zo kun je bijvoorbeeld op inductie koken en zou je de temperatuur in de woning wat kunnen verlagen. En kies bijvoorbeeld voor een kleinere televisie en witgoed met een beter energielabel. Grotere kans dat je naast gasloos bouwen ook nog eens het energielabel A++++ creëert!

Goedhuis: meer dan gasloos bouwen

Goedhuis staat voor gasloos bouwen, zelfs nog een stapje verder namelijk: energieneutraal bouwen. Wij bouwen alleen woningen die jij zelf ontwerpt. Je maakt de keuze uit één van onze modellen en maakt de woning eigen door te kiezen uit diverse opties. Wij houden van transparantie en zijn volledig energiezuinig. Maak direct jouw ontwerp en zie in één opslag de bijbehorende prijs. Je zit nergens aan vast en hebt de keuze om een afspraak te maken of niet!