Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Een duurzaam huis bouwen? Kies voor een Goedhuis

Logo Goedhuis

Een betere wereld begint bij jezelf. Om hier je steentje aan bij te dragen kun je kiezen voor verduurzaming. Daarnaast kun je er op maandelijkse basis veel kosten mee besparen. Voldoende redenen om voor een duurzaam huis te kiezen. Goedhuis kan je hierin tegemoet komen. De enige rol die jij hebt is het ontwerpen van de woning. De start van het ontwerp is het uitkiezen van je favoriete model. We hebben diverse woningtypes in ons aanbod. Ga jij voor een duurzaam huis bouwen? Ontdek hier meer.

Wanneer is een woning duurzaam?

Een woning krijgt vaak de stempel ‘duurzaam’ oftewel energiezuinig wanneer deze voldoet aan de Trias Energetica strategie. Je beperk je dan tot de werkelijke levensbehoeften. Je kunt het ook wel als minimalistisch zien. Maar, dan minimalistisch in de energiebehoefte. Aspecten van de Trias Energetica strategie zijn:

  • Beperk de energievraag met een goede isolatie. Zorg er daarnaast voor dat er door middel van ventilatie voldoende frisse lucht binnenkomt.
  • Maak gebruik van duurzame energie, met andere woorden energie uit hernieuwbare bronnen. Dit kan door het gebruik van zonnepanelen en niet te vergeten een warmtepomp. Beperk het gebruik van fossiele energie.

Dit zijn punten waar Goedhuis allemaal aan voldoet. Door het Kingspan Tek systeem is elke woning erg goed geïsoleerd. Daarnaast wordt er door een warmtepomp duurzame energie opgewekt. Tevens heeft elke Goedhuis woning 6 zonnepanelen. Ben jij op zoek naar een duurzame woning? Dan raden we aan een kijkje te nemen binnen ons aanbod.

Redenen om te verduurzamen

Jij maakt de wereld een stukje beter zodra je voor verduurzaming kiest. Hiermee zorg je namelijk voor minder CO2 uitstoot. Maar als je voor een duurzaam huis bouwen kiest, wil je er zelf natuurlijk ook je voordeel uit halen. Aan een duurzaam huis bouwen zitten ook lagere maandlasten verbonden. Daarnaast wordt de waarde van de woning verhoogd. Een duurzaam huis bouwen is een investering. Dit geldt ook voor het verduurzamen van een nieuwbouwwoning. Door dat dak toch te isoleren of voor een betere isolatie te kiezen kan de woningwaarde aanzienlijk stijgen. 

Goedhuis staat voor duurzaamheid 

Als je voor een Goedhuis woning kiest, kies je voor duurzaamheid van het hoogste niveau. Wij bouwen alleen maar nul op de meter woningen. De vraag of wij een duurzaam huis bouwen kun je dus al afvinken. De enige vraag die nog open staat is: voor welk type ga ik? We bieden diverse woningtypes aan. De woonoppervlakte begint van 100m² en gaat tot 200m². Daar boven bieden we onze villa’s aan: (nieuw) model Amer, model Vliet in diverse uitvoeringen en datzelfde geldt voor model Linge. Nadat je jouw keuze hebt gemaakt weet je zeker dat je snel kunt intrekken. Onze bouwtijd is namelijk vanaf drie maanden, van leeg kavel naar sleuteloverdracht. Start nu met het ontwerpen van jouw woning.