Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Eco huis prefab: inclusief snelle bouwtijd!

Logo Goedhuis

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning? Die ook nog eens energiezuinig en te betalen is? Dan is een ecologische, prefab woning wellicht een goede keuze. Deze woningen zijn op een duurzame wijze gebouwd en dit merk je ook terug zodra je er woont. Daarnaast zijn het moderne huizen, aangezien prefab woningen sinds een aantal jaar niet meer weg te denken zijn. Goedhuis bouwt alleen prefab eco huizen. Ontdek in dit artikel meer over ons aanbod hierin. 

Waarom een prefab eco-huis?

Een moderne woning die ook nog eens duurzaam en kostenbesparend is. Dat is toch een fijn idee? Jij zult vrijwel niets merken aan het feit dat een woning prefab gebouwd is. Op de voordelen na. Een prefab woning van Goedhuis kan namelijk in drie maanden gebouwd worden. Dit komt doordat de modellen steeds terugkerend worden gebouwd. Jij kiest dus jouw favoriete prefab woning uit maar kan deze wel uitbreiden met aanvullende opties. Door deze ontwerpmogelijkheden maak je jouw eco prefab huis dus een stuk persoonlijker! 

Hoe Goedhuis een prefab eco huis bouwt 

Onze eco prefab huizen worden vooral gekenmerkt door nul-op-de-meter. De huizen produceren dus evenveel energie als dat er gebruikt wordt. Erg duurzaam! Naast het feit dat het milieuvriendelijk is, zul je dit op korte termijn ook terugzien in de vorm van lagere maandlasten. Iedere prefab woning heeft natuurlijk zijn eigen charme. Een Goedhuis woning is vooral kenmerkend aan:

  • Het slimme bouwsysteem. Dit kun je vooral merken aan de efficiënte isolatie. Hierdoor woon je comfortabel maar het zorgt ook voor meer woonoppervlakte. De buitenwanden zijn namelijk gemiddeld 10 cm ranker.
  • De warmtepomptechnologie, ventilatie, warmteterugwinning en productie van elektriciteit met zonnepanelen. 
  • Het complete plaatje. Een Goedhuis wordt compleet gebouwd met badkamer, exclusief afwerking en keuken.

Deze toepassingen komen in ieder Goedhuis-type terug. De Goedhuis modellen verschillen wel van elkaar qua ontwerp. Zo hebben we diverse opties in de onder- en bovenlaag van de prijscategorie. 

Start met samenstellen

Jouw droomwoning samenstellen? Start meteen met ontwerpen en ontdek jouw favoriete Goedhuis. Kies één van samengestelde woningen en pas de binnen- en buitenkant aan. Binnen vijf minuten ontvang je een complete offerte voor jouw geconfigureerde woning. Weet direct wat je kunt verwachten en kom bij interesse bij ons langs!