Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Duurzame vrijstaande woning bouwen

Logo Goedhuis

Duurzaamheid is niet meer weg te denken anno 2022. Maar, niet alleen daarom vinden wij dit zo’n belangrijk element. Wij bouwen duurzame vrijstaande woningen omdat wij lagere maandlasten belangrijk vinden, maar zeker ook de inzet voor een beter milieu. Daarom hebben wij een breed aanbod aan duurzame vrijstaande woningen. Lees snel verder om meer te weten te komen over ons concept.

Componenten duurzaam bouwen 

Duurzaamheid is een breed begrip. Dat snappen we bij Goedhuis ook. Toch kunnen wij zeggen dat wij aan duurzaam bouwen doen. Dit komt omdat wij dit op verschillende fronten kunnen bewijzen. Duurzaamheid komt in onze bouwwijze terug in de hoge isolatiewaarde waarin het damp-open klimaat zijn vruchten afwerpt. Hierdoor kunnen er ook lagere maandlasten gegenereerd worden. Er bestaan een aantal essentiële componenten van duurzaam bouwen. Dit gaat onder andere om energie-efficiëntie en vermindering van afval.

Goedhuis streeft energie-efficiëntie na door aanpassingen in de inrichting door te voeren. Dit zie je terug in de sandwichpanelen die zorgen voor dat damp-open klimaat met toch een sterke isolering. Daarnaast bouwen we het overgrote deel met hout, wat een lage CO2 uitstoot heeft. De vermindering van afval is ook zeker aantoonbaar bij Goedhuis. De meeste onderdelen, behalve de begane grond (beton), worden met hout gebouwd. Wij geloven in circulariteit en het hout moet over honderd jaar weer opnieuw gebruikt kunnen worden, vinden wij. De bouwelementen van Goedhuis-woningen zijn demontabel. Hierdoor kan een Goedhuis-woning dus in de toekomst makkelijk afgebroken of aangepast worden.

De krachten van een Goedhuis

De vier belangrijkste pijlers van Goedhuis zijn: nul-op-de-meter, transparant, lagere maandlasten en goed bouwen. Energielabel A++++ is een belangrijk element voor een duurzame vrijstaande woning. Met een NOM woning produceer je exact de benodigde hoeveelheid energie. Dit wordt gerealiseerd door het gebruik van een warmtepomp wat aangevuld kan worden door zonnepanelen. Zoals eerder benoemd vinden wij het namelijk belangrijk dat er lagere maandlasten uitkomen. Dit is te realiseren door elementen zoals zonnepanelen, de damp-open constructie en het gebruik van een warmtepomp te combineren. Verder vinden wij goed bouwen belangrijk. Dit zie je terug in onze prefab bouwmethode met een demontabel bouwsysteem. Tot slot onze pijler: transparantie. Dit is zo belangrijk als je de stap neemt om een nieuwe woning te laten bouwen! Je moet weten waar je aan toe bent. Bij Goedhuis zie je deze transparantie terug in ons configuratie concept. Je kunt jouw type woning direct configureren en je ziet meteen welke prijs daaruit rolt. Ook handig voor je financieel adviseur of hypotheekverstrekker.

Ons aanbod in duurzame vrijstaande woningen

Goedhuis heeft een breed aanbod in typen woningen. Ook bieden we de kans om je in te schrijven voor een nieuwbouwproject in regio Rotterdam. Maar, je kunt ook een duurzame vrijstaande woning laten bouwen op jouw eigen kavel. Stel direct jouw woning samen of kom meteen langs zodat wij jou kunnen helpen met configureren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw woning volledig naar wens is. Wil je meer weten over duurzame vrijstaande woningen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!