Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Duurzaam wonen begint bij het bouwen: ga voor een kostenbesparende woning 

Logo Goedhuis

In de huidige maatschappij wordt duurzaam wonen steeds belangrijker. Het is toekomstgericht en je bespaart er een hoop geld mee. Ook is het de laatste jaren zo doorontwikkeld dat groen wonen ook comfortabel wonen is. Dat is wel belangrijk natuurlijk.

Goedhuis kan je helpen jouw (duurzame) droomwoning te verwezenlijken. Het enige wat jij hier in hoeft te betekenen is jouw wensen en behoeften uit te spreken. De wensen en behoeften kun je vervolgens terug laten komen in de Goedhuis configurator. Hier kies je een basismodel uit, die je vervolgens naar wens kunt uitwerken. We hebben diverse woningtypes in ons aanbod. Klinkt een duurzaam huis bouwen interessant voor jou? Lees dan snel verder.

Wanneer is een woning duurzaam?

De term ‘duurzame woning’ is voortgekomen uit een strategie, genaamd: de Trias Energetica. Een woning mag dan energiezuinig genoemd worden zodra deze aan de kenmerken van deze strategie voldoet. 

De Trias Energetica strategie houdt in dat je je beperkt tot de werkelijke levensbehoeften.

Het heeft wat weg van minimalisme. Maar, dan minimalistisch in de energiebehoefte. Aspecten van de Trias Energetica strategie zijn:

  • Beperk de energievraag met een goede isolatie. Zorg er daarnaast voor dat er door middel van ventilatie voldoende frisse lucht binnenkomt.
  • Maak gebruik van duurzame energie, met andere woorden energie uit hernieuwbare bronnen. Dit kan door het gebruik van zonnepanelen en niet te vergeten een warmtepomp. Beperk zo veel mogelijk het gebruik van fossiele energie.

Goedhuis kan deze ontwikkelingen afvinken. Door het Kingspan Tek systeem is iedere woning goed geïsoleerd. Daarnaast wordt er door een warmtepomp duurzame energie opgewekt. Tevens heeft elke Goedhuis woning 6 zonnepanelen. Ben jij op zoek naar een duurzame woning? Dan raden we aan een kijkje te nemen binnen ons aanbod

Redenen om te verduurzamen

Als jij ervoor kiest om een duurzaam huis te bouwen, maak jij de wereld een stukje beter! Je zorgt op deze manier namelijk voor minder CO2-uitstoot. We begrijpen wel dat je er zelf ook je voordeel uit wilt halen. Duurzaam bouwen zorgt ook voor lagere maandlasten

Daarnaast wordt de waarde van de woning verhoogd. Een duurzaam huis bouwen is een investering. Dit geldt ook voor het verduurzamen van een nieuwbouwwoning. Door dat dak toch te isoleren of voor een betere isolatie te kiezen kan de woningwaarde aanzienlijk stijgen. 

Goedhuis staat voor duurzaamheid 

Als je voor een Goedhuis woning kiest, kies je voor duurzaamheid van het hoogste niveau. Wij bouwen alleen maar nul op de meter woningen. De vraag of wij een duurzaam huis bouwen kunnen wij dus vast en zeker met ‘ja’ beantwoorden. 

De enige vraag die nog open staat is: voor welk type ga ik? We bieden diverse woningtypes aan. De woonoppervlakte begint van 100m² en gaat tot 200m². Daarbovenop bieden we onze villa’s aan: (nieuw) model Amer, model Vliet in diverse uitvoeringen. Datzelfde geldt voor model Linge. Nadat je jouw keuze hebt gemaakt weet je zeker dat je snel kunt intrekken. Onze bouwtijd is namelijk vanaf drie maanden, van leeg kavel naar sleuteloverdracht. Start nu met het ontwerpen van jouw woning.