Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Laat jouw droomhuis bouwen 

Logo Goedhuis

Ons concept is gericht op het realiseren van jouw droomhuis bouwen. Jij ontwerpt het huis van je dromen en wij bouwen het droomhuis. De kern van ons concept is prefab bouw. Een scherpe prijs en kwaliteit verzekerd. Ontdek hier meer. 

Droomhuis laten bouwen door Goedhuis

De basis van een Goedhuis woning ligt bij de bouw: namelijk prefab. Deze manier van het bouwen van jouw droomhuis zorgt er voor dat de woning een kortere bouwtijd heeft. Dit komt door het voorbereidende werk in de fabriek. Het hoeft daarna enkel nog gemonteerd te worden! Naast deze aanpak biedt de methode van jouw droomhuis bouwen nog meer voordelen. Een Goedhuis woning is namelijk voorzien van een sterke isolatie, een ventilatiesysteem en niet te vergeten: een warmtepomp. Door de aanleg van zonnepanelen is het plaatje compleet en kun jij ook echt zorgen voor die nul op de meter. 

De USP’s van Goedhuis

Naast de nul op de meter hebben we meerdere USP’s namelijk:  lagere maandlasten, goed bouwen en transparant. Lagere maandlasten creëer je vanwege het feit dat je in een energiezuinige woning woont. Goed bouwen komt voort uit de efficiënte isolatie en het creëren van meer woonoppervlakte. En als laatst: transparantie. Goedhuis vindt dit een belangrijk element van een goede service. In de meeste gevallen ontvang je een indicatie van de prijs bij het bouwen van jouw droomhuis. Goedhuis biedt daar nog iets extra’s in aan. Na het aanvragen van de offerte ontvang jij namelijk de totale prijs. Wij doen niet aan meerwerk. Dit bedoelen wij met ‘transparantie’ in het proces van jouw droomhuis bouwen.

Wij vervullen jouw droom in de vorm van een huis

Bovenstaande voordelen zijn ook wel de redenen waarom je bij Goedhuis goed zit met jouw droomhuis bouwen. Wij vinden het belangrijk dat we jou steunen in het gehele proces. Jij kunt jouw woning ontwerpen met onze configurator. Maar, als je dit niet prettig vindt of je komt er niet helemaal uit kun je ook bij ons op afspraak komen. Dan gaan we even om de tafel zodat we jouw wensen en behoeften rustig kunnen doornemen. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Start direct met jouw huis designen in de configurator en je ontvang de bijbehorende prijs via de mail. Onze insteek is een Goedhuis voor iedereen en dit zul je dan ook direct terugzien in onze service.