Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Cataloguswoning: schuurwoning laten bouwen 

Logo Goedhuis

Wonen in een landelijke woning met een moderne touch? Dan is een schuurwoning echt wat voor jou! Daarnaast kun jij de woning zelf ontwerpen. Lees in dit artikel meer over de kenmerken van een schuurwoning.

Kenmerken van een schuurwoning

Een schuurwoning heeft zijn naam te danken aan het feit dat de woning vaak wordt gebouwd op het platteland of een landelijk gebied. Echter krijgt het bij ons de titel ‘schuurwoning’ vanwege het feit dat het deze uitstraling heeft. Kenmerken van de uitstraling van een schuurwoning zijn:

  • Een rechthoekige vorm: vaak hebben de woningen een eenvoudige, rechthoekige vorm. Dit kun je vergelijken met traditionele schuren.
  • Vaak hebben schuurwoningen grote ramen met veel lichtinval, terwijl ze van buiten een donkere uitstraling hebben.
  • Gebruik van natuurlijke materialen, denk aan hout, steen en glas.
  • Schuurwoningen hebben vaak een uniek karakter en eigen stijl. Hierdoor onderscheiden ze zich van andere woningen.
  • Veel schuurwoningen worden gebouwd met duurzame materialen en een energieneutraal ontwerp. 

Goedhuis bouwt alleen prefab woningen. Dit geldt dus ook voor de schuurwoningen. Ook zijn ze duurzaam. De cataloguswoning in model schuurwoning is inclusief 6 zonnepanelen en een warmtepomp. 

Schuurwoning van Goedhuis 

De schuurwoning uit het aanbod van Goedhuis, is cataloguswoning Wiericke. Wiericke kenmerkt zich door de mooie, grote ramen en houten accenten. De houten accenten in combinatie met de donkere bekleding maakt het een moderne woning. Je kunt de woning zelf verder ontwerpen door te kiezen voor een andere kleur gevelbekleding. Of kies een andere kozijnkleur.

Je bent vrij in de keuze van jouw cataloguswoning, een schuurwoning of juist een heel ander model. Begin direct met ontwerpen en ontdek! Vragen? Neem contact met ons op.