Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Wat kost een casco woning van Goedhuis?

Logo Goedhuis

Lijkt het jou een droom om jouw paleisje van begin tot eind gebouwd te zien worden? Dan ben je niet de enige. Veel mensen zouden graag hun zelf ontworpen woning opgebouwd zien worden. Toch wordt deze droom vaak weggewuifd omdat het te veel tijd kost of te duur is. Laat Goedhuis daar nu een oplossing voor hebben. Lees snel verder om erachter te komen.

Wat houdt een casco woning precies in?

Je kunt een casco woning ook wel zien als een woning waar de eerste stap al in is gezet. Een casco woning is namelijk een woning waarvan de ruwbouw uit handen wordt genomen. Het huis wordt dan wind- en waterdicht opgeleverd. Dit is inclusief de ramen, deuren, het glas en de dakpannen. Financieel is dit een stuk voordeliger als je het vergelijkt met het bouwen vanaf 0. Bij Goedhuis kun je ook voor cascobouw kiezen. Je kunt vrijwel ieder model kiezen. Het enige verschil is dat er een bepaald bedrag van de totaalprijs af gaat, omdat je voor casco in plaats van prefab kiest.

Casco vs. prefab woning 

Ons concept is voornamelijk gebaseerd op prefab bouw. Dit houdt in dat het huis volledig sleutelklaar wordt opgeleverd. Je kunt er in principe meteen in. Het verschil met casco is dat je naast dat het wind- en waterdicht is, de rest zelf moet regelen. Dat betekent dat je ook te maken hebt met lange levertijden van leveranciers. Daarnaast is men langer bezig met bouwen, omdat het vaak losse onderdelen zijn en het langer duurt om te monteren. Vaak ben je uiteindelijk ook duurder uit. Als je het zo bekijkt is het dus verstandiger om te kiezen voor een prefab woning. Heb je hele specifieke wensen? Dan is cascobouw een goede optie. Goedhuis heeft nu ook een concept waar je de klant meer invloed heeft op het ontwerp. Dit is Goedhuis maatwerk.

Wat kost een casco woning?

Dat een casco woning goedkoper is dan prefab is dus best logisch. Maar, wat kost een casco woning dan precies? Dit verschilt per woning in ons aanbod. Onze woningen verschillen ook in prijs, dus zo ook de casco kosten. Wij raden aan om zelf een kijkje te nemen in onze configurator. Hier zie je na jouw ontwerp de volledige (prefab)prijs. Binnen het kopje ‘extra’s’ zie je de optie casco staan. Hier kun je zien hoeveel kosten van de totaalprijs afgaan mocht je een casco woning willen bouwen.