Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Ook een casco huis is mogelijk bij ons

Logo Goedhuis

Hoogstwaarschijnlijk ken je Goedhuis door onze bouw van prefab woningen. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor een casco huis. Wij vertellen je graag meer over beide opties. Lees snel verder om te ontdekken wat het best bij jou past.

Het verschil tussen een casco huis of prefab woning 

Een casco huis is een woning waarvan de ruwbouw wordt opgeleverd, maar de afwerking volledig aan jou wordt overgelaten. De woning wordt wind- en waterdicht opgeleverd. Het voordeel van een casco huis is dat je vaak al snel tienduizenden euro’s bespaart. De berekening van een casco huis gaat als volgt: de kosten van de werkzaamheden en materialen gaan van de totaalprijs van de woning af. Ook worden de wanden niet met gipsplaten afgewerkt, vervallen binnenwanden en binnendeuren en worden aansluitingen op standaard locaties afgedopt. Tot slot moet je zelf sanitair en tegelwerk plaatsen. Je moet dus ondanks dat je veel bespaart, de ‘afbouw’ zelf oppakken, wat natuurlijk ook weer hoog kan oplopen in de kosten. Goedhuis biedt daarom beide opties aan, zowel casco als prefab. Prefab is wat uitgebreider als een casco huis. De basis van een prefab woning is het uitkiezen van een model. Dit kan in onze configurator, waar je ook meteen jouw opties uitbreidt. Prefab komt dus neer op de ruwbouw inclusief de aankleding van je huis.

De voordelen van Goedhuis 

Naast dat we de keuze hebben in een casco huis of prefab woning bieden we nog een aantal voordelen. Wij vinden dat een huis kopen betaalbaar moet blijven. Of dit nu om een casco huis of prefab woning gaat. De woningmarkt is de laatste jaren oververhit, dus het is lastig om een woning voor een betaalbare prijs te kopen. Zeker als het gaat om een (deels) zelf ontworpen woning. Het enige verschil met een eigen ontwerp en een huis van Goedhuis is dat je bij ons voor een cataloguswoning kiest. Een Goedhuis is op dit moment te koop in de categorieën tot €250.000 en vanaf €250.000. Daarnaast kun je filteren op woonoppervlakte en bijvoorbeeld goot- en nokhoogte. Al onze woningen zijn nul op de meter, dus naast een betaalbare woning betaal je ook lagere maandlasten.

Start met het ontwerpen van jouw casco huis of prefab woning

Je hoeft niet alles zelf te doen bij Goedhuis, wij helpen je graag. Het enige wat wij vragen is om al te starten met het ontwerpen van jouw woning. Zo kunnen wij je nog gerichter helpen! Of je nu in de oriëntatiefase zit of je al precies weet wat je wilt, start direct in onze configurator. Na het ontwerpen ontvang je direct de bijbehorende prijs via de mail. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.