Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Bungalow bouwen: genoeg keuze bij Goedhuis

Logo Goedhuis

Zodra je een woning door Goedhuis laat bouwen weet je zeker dat je er snel in kunt. Ook bouwen we duurzaam en zijn we een van de voordelige aanbieders op de woningmarkt. Een bungalow biedt bereikbaarheid en zo kent het nog meer voordelen. Ben je benieuwd welke? Lees dan snel verder.

Waarom een bungalow een goed idee is

Wonen in een bungalow: grote kans dat je meteen aan vakantie denkt. Dat is natuurlijk een heerlijk gevoel! Een andere veelvoorkomende reden om voor een bungalow te kiezen is efficiëntie. Alle voorzieningen zijn namelijk op de begane grond. Een bungalow valt dus ook onder de noemer ‘levensloopbestendige woning’. Fijn toch, het vooruitzicht dat je tot je oude dag in je stulpje kunt blijven wonen?  

Een bungalow van Goedhuis

We snappen dat je wellicht wat opties openhoudt in je zoektocht naar een bungalow. Goedhuis kan jou de volgende voordelen bieden:

  • Je betaalt niet voor een architect, constructieberekeningen en een vergunningsaanvraag.
  • Je ziet meteen de daadwerkelijke vraagprijs. Meerwerk wordt niet gefactureerd.
  • Je woont in een nul op de meter woning. Volledig energiezuinig en ook nog eens comfortabel.
  • Je kunt uitgaan van een bouwtijd van 3 maanden (lege kavel tot sleuteloverdracht). 
  • We bieden een prachtige bungalow woning aan: model Rijn

Ons bungalow model: woontype Rijn 

De bungalow woning die wij aanbieden is modelwoning Rijn. Deze mooie woning is onlangs vernieuwd. De woning heeft een oppervlakte van 84 m². Een moderne en luxe bungalow wat toch alle gemakken van een nieuwbouwwoning heeft. Het is een gelijkvloerse woning, standaard gebouwd met een badkamer en twee ruime slaapkamers. Daarnaast zijn er diverse extra opties mogelijk, zoals een veranda, berging of uitbouw. Begin direct met het ontwerpen van jouw woning en ontdek of het iets voor je is. Kom je er niet uit of heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.