Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Wat zijn onze bouwkosten per m³?

Logo Goedhuis

Het is een logische gedachte dat je als eerst naar de totaalprijs van iets kijkt. Toch kan het qua verhouding een ander verhaal zijn. In dit artikel nemen we een aantal Goedhuis woningen onder de loep. Zo kun je zien waar jij werkelijk voor betaald. Wij lichten namelijk de bouwkosten per m³ toe. Lees snel verder.

Welk woningtype is in verhouding het voordeligst?

Vrijwel in elke koopsituatie kijk je naar de totaalprijs van het product. Grote kans dat je dat ook in de zoektocht naar een woning doet. Toch is het goed om het eens van de andere kant te bekijken. Zo zie je in waar je werkelijk voor betaald en of je eerste keuze wel echt de beste keuze is. We laten je wat voorbeelden zien:

  • Model Amer is een van onze villawoningen. Deze woning is in totaal 800 m³ en kost €419.000. De bouwkosten per m³ zijn dus circa €525 euro. 
  • Een van onze andere woningen is model Waal. Dit woningtype kost €318.770 en is 510 m³. Als je deze omrekent per m³ kom je uit op circa €625. 
  • Een van onze kleinere woningen is model Alblas. Model Alblas heeft een verkoopprijs van €243.000 en is 350 m³. Dan kom je uit op bouwkosten per m³ van circa €695. 

Zo zie je maar: de prijs van de villa woning is hoger, maar in verhouding geldt dat voor de kleinere woning! De kleinste woning heeft zelfs de hoogste verkoopprijs. Let op: dit zijn de prijzen zonder kavel.

De gemiddelde bouwkosten per m³ op de woningmarkt

Als we vergelijken met andere aanbieders gaat de prijs per m³ tot circa €750. Dit toont direct aan dat Goedhuis onder het gemiddelde zit. Wij staan ook bekend als voordelig en transparant. Daarnaast werken we met duurzame materialen. Daarom kunnen we met trots zeggen dat we voordelig én kwalitatief kunnen aanvinken als twee van onze sterkten. Daarnaast werken we met vaste prijzen en factureren we nooit meerwerk. Zodra de prijsafspraak rond is kan er niets meer bovenop komen. Daarnaast bouwen wij in een rap tempo. Het tijdsbestek tussen een lege kavel en de sleuteloverdracht is vanaf drie maanden bij ons. Je betaalt pas bij oplevering. Heb je vragen over ons werk? Neem dan contact met ons op. We helpen graag verder.