Goedhuis is bekend van radio & TV!

Maandbedragen

Het kan echt: bouw je droomhuis zelf

Logo Goedhuis

Zelf bepalen hoe je woning gebouwd moet worden en Goedhuis neemt het voor je uit handen. Klinkt dat niet als een goede deal? Je droomhuis ontwerpen kan ook nog eens volledig online. Lekker vanuit je luie stoel! Wij vertellen je graag uit welke modellen je kunt kiezen. Lees snel verder en wellicht ontdek jij meteen hoe je jouw droomhuis wilt hebben.

Samen naar jouw doel toewerken 

Kies jij voor een ruime woning? Of juist wat knusser? Bij Goedhuis kun je jouw keuze baseren op de prijs, woonoppervlakte, het aantal slaapkamers maar ook de inhoud, goot- of nokhoogte. Hoogstwaarschijnlijk is een van deze factoren belangrijk voor je. Wij vinden het belangrijk dat we je kunnen helpen in het verwezenlijken bij de bouw van je droomhuis. Wij bouwen prefab huizen. Dit maakt ook meteen dat een woning bouwen betaalbaar kan zijn. Aan meerwerk doen wij niet en betalen doe je pas bij oplevering. Daarnaast zul je ook lagere maandlasten hebben, omdat we duurzaam bouwen.

Laat je droomhuis prefab bouwen

Tegenwoordig is een prefab woning eigenlijk niet meer te onderscheiden van een traditioneel gebouwde woning. Het concept bestaat al langer dan vandaag en dat maakt dat de kwaliteit ook mee is gegroeid. Daarnaast heb je vaak de keuze uit diverse modellen. Zo ook bij Goedhuis! Bijvoorbeeld model Alblas. Ook wel het instapmodel van Goedhuis. Het is een eengezinswoning van 97 m². Maar, pak jij het liever groots aan? Dan kun je ook kiezen voor wat groters: bijvoorbeeld de villa bouw van Goedhuis. Bekijk onze villa ‘Vliet’. Een van de meest voordelige vrijstaande woningen op de markt. De woning heeft ook nog eens een prachtige, chique uitstraling. We hebben ook een perfecte middenmaat, dit is woningtype Waal. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 150 m². 

Extra voordelen van Goedhuis

We snappen dat je bij alleen het uitkiezen van de woning nog niet klaar bent. Je wilt natuurlijk ook een stukje service terug verwachten. Wij garanderen je dat je daarvoor bij ons wel goed zit. Je kunt namelijk het volgende van ons verwachten:

  • Geen meerwerk bij Goedhuis: prijs = prijs. Deze prijs betaal je pas bij oplevering.
  • Door ons Kingspan Tek bouwsysteem heb je 10% meer woonoppervlakte per kuub in vergelijking met traditionele nieuwbouwhuizen. 
  • Goedhuis woningen zijn goed geïsoleerd, gasloos en hebben een prettig binnenklimaat door de damp-open constructie. Deze elementen zorgen ook nog eens voor lagere maandlasten
  • Een extreem korte bouwtijd. Vanaf drie maanden kun jij in je huis woningen. Dit betreft het proces van heipaal naar sleuteloverdracht.
  • Wij bouwen demontabel met bouwelementen. Daardoor is ons bouwproces duurzaam en circulair. 

Klinkt dit interessant voor je? Start dan meteen met het ontwerpen van jouw Goedhuis.